MEG Office Nederland Nieuws

 

Team MEG Office Nederland, sponsor van de combinatie Gondo van de Vlasbloemhoeve en Indy van 't Hoft, is aanwezig bij de clinic van (top) springruiter Jeroen Heijmans, Oranjehoeve te Hoek van Holland. Een mooie middag om te genieten van deze prachtige combinatie van paard en ruiter.
MEG Office Nederland (www.megofficenederland.nl) investeert graag in sport en sporttalenten. Sport is immers altijd in beweging, is grensverleggend en haalt het goede van de sport en sporter naar boven.
Ook MEG Office Nederland is dagelijks in beweging en zoekt permanent grenzen op. Niet alleen op het gebied van management, relatiemarketing en evenementenorganisatie, maar ook als het gaat om de kwaliteit van onze collectie polo's, fleeces, pull-overs en jacks en (golf) accessoires.


Onze kwalitatieve polo's, fleeces en pull-overs kunnen voorzien worden van een bedrijf- of clublogo.
Het 1ste elftal, staf en sponsoren van vv Spijkenisse gekleed door MEG Office Nederland. De trui en shirt van het merk Russell is voorzien van een geborduurd logo. Onder het kopje Sports fashion is een deel van de collectie te zien. MEG Office Nederland wenst vv Spijkenisse veel succes in de competitie toe.

Mooie en passende kleding maakt een mens vrolijk en blij. Zeker bij een rondje golf, draagt een mooie broek, polo, fleece en/of pull-over, bij aan het golfplezier. Op die mooie kleding kan MEG Office Nederland een geborduurd logo of transfer plaatsen. Je kunt hierbij denken aan een clublogo en/of bedrijfsnaam. Bijgaand logo van de Juniors laat zien hoe creatief men kan zijn. MEG Offices Nederland heeft ook deze order met enige trots mogen verzorgen.

En omdat iedereen anders is en er veel mooie kleding gemaakt wordt, heeft MEG Office Nederland uit het enorme aanbod, voor u een aantrekkelijk selectie samengesteld van fashionable (golf) kleding en golfaccessoires. Fijne basics katoenen of micro polyester shirts, jacks, fleeces, bedrijfskleding en allerhande (golf) accessoires.

Bent u op zoek naar de laatste trends met kwaliteitsproducten: je kunt online bij ons hele sport en/of bedrijfsoutfit scoren, van Polo's, fleeces tot jackets.

Hooge Rotterdamsche Club Polo en Pull-over....

De Fashion afdeling van MEG Office Nederland, levert naast caps, visors, jacks en golfballen, ook kwalitatieve Polo's en Pull-overs aan golfend Nederland, waaronder golfverenigingen en golfshops.

De golfclub De Hooge Rotterdamsche heeft recentelijk een samenwerkingsovereenkomst gesloten met MEG Office
Nederland (www.megofficenederland.nl), voor het leveren van de Club Polo en Club Pull-over met logo.....

De witte polo van het merk Tee Jay, leverbaar voor zowel dames als heren, is van 100% functionele micro polyester met afgewerkte knoopsluiting en licht getailleerd en voorzien van het logo van de golfbaan in een transfer uitvoering.
De dames en heren blauwe pull-over, effen gebreid met een v halsboord, is voorzien van het clublogo in geborduurde vorm. Het materiaal bestaat uit 50% katoen en 50% acryl.

De leden van de golfclub kunnen op twee verschillende manieren in bezit komen van de polo en/of pull-over.
1. Via de receptie waar intekenlijsten liggen en waarop de keuze kan worden aangeven of 2.  via direct te bestellen via pstok@megofficenederland.nl