MEG Office Nederland

Evenementenorganisatie

MEG Office Nederland is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsfeesten, openingen, of het slaan van 1ste palen. MEG Office Nederland werkt graag een concept uit om uw zakenrelaties en medewerkers op gepaste wijze te ontvangen en te entertainen. Uw bedrijfsruimte sfeervol omgebouwd tot feestruimte behoort tot de mogelijkheden. Vanaf de ontvangst van uw gasten tot aan het vertrek, verzorgt MEG Office Nederland het totale programma.

Een dagje uit of een sportief samenzijn is een prima managementinstrument om uw staf en medewerkers op een andere wijze te leren kennen. Een dagje uit, gecombineerd met sport en spel is een prima bindmiddel. Het jaarlijks organiseren van een uitje werkt positief op het bedrijfsresultaat en is tevens een uitstekend bindmiddel om de onderlinge saamhorigheid te verstevigen en te verbreden.

Naast de organisatie van bedrijfsfeesten en het ontvangen en begeleiden van zakenrelaties, is MEG Office Nederland ook in staat protocollaire en officiƫle activiteiten te organiseren, zoals werkbezoeken van buitenlandse delegaties aan Nederland en/of stedelijke activiteiten en/of de presentatie van een nieuw product.

Vanaf de start tot aan de uitvoering, van aankomst tot aan het vertrek, is MEG Office Nederland uw zakelijke partner.